HemlingbyMedia

  • Digitalisering
  • Webb
  • PR
  • Kommunikation
  • Media

En film säger mer än 1000 bilder

Att lyckas med storytelling i film är att ge befintliga och potentiella kunder en känslomässig anknytning till ditt företag eller erbjudande. En film kan bidra till att stärka varumärket och sprida kännedom om er värdegrund, era produkter eller tjänster.

Norrlandspoolens film till höger har totalt visats 400.000 gånger på Facebook (lagts ut två gånger, varav denna 340.000 visningar). Med stor sannolikhet har den skapat en “vill ha”-känsla hos många.

Animerade logotyper

En animation lyfter verkligen känslan i en film eller presentation. Vi animerar exempelvis er logga så ni alltid får en enhetlig professionell intro eller outro på era publikationer.

Drönare för flygfoto/film

Föreviga kundeventet, använd i reklamfilm eller varför inte på ett enkelt sätt inspektera på svåråtkomliga platser? Vi jobbar med några av marknadens bästa drönare som på ett säkert sätt levererar bilder och filmer.

Studio

Studion är belägen på Lövens Tä 2 i Hemlingby. Självklart är all studioutrustning portabel utomhus, hemma hos er eller på ert företag.

Prova att dra stapeln i mitten på bilden fram och tillbaka så ser ni skillnaden på rummet :).

Inspektion

Drönare förenklar oerhört när det gäller inspektion på otillgängliga platser. Genom lång erfarenhet kombinerat med en av marknadens bästa drönare kan vi på ett säkert sätt leverera resultat i form av bra bilder eller filmer från svåråtkomliga områden.

Självklart använder vi även drönare för flygbilder och filmer när inte kamerastativet som sträcker sig 7,5 meter räcker till.

Om oss

Vi fotograferar det mesta. Såsom er verksamhet, porträtt, interiör, exteriör, flygfoton, bröllop eller produkter.

Låt en film i storytellingformat presentera ert företag eller erbjudande.

Webbplatserna vi producerar utmärks av att de är moderna, stilrena och snygga samt speglar ert varumärke på rätt sätt.

Kontaktinformation

Lövens Tä 2, Gävle

+46 26 123 123

Kontaktformulär