HemlingbyMedia

  • Digitalisering
  • Webb
  • PR
  • Kommunikation
  • Media

Webbproduktion

Förutom sidan ni är på nu som vi så klart gjort nämner vi gärna Memira, Bilmetro, Arver Scania Lastbilar, Nordisk Cementteknik med flera som goda referenser. Vi skapar webbsidor med modernt gränssnitt som är anpassade efter dagens krav på att fungera rätt oavsett om du surfar från datorn eller mobilen. Allt innehåll sömnlöst mellan alla enheter med andra ord.

Design

Våra webbplatser utmärks av att de är stilrena och snygga speglar ert varumärke på rätt sätt. Vår målsättning är att ni skall få fler leads och kunder. Vilka känslor, intryck eller uppmaningar skall kunden få när de besöker er sida? Vi gör så klart om hela er grafiska profil om så behövs.

Helhetsleverantör

Vi sköter om så önskas allt innehåll på sidan i samråd med er. Allt för många sidor stannar av och uppdateras inte. Styrkan hos oss är att vi kan erbjuda allt för att hålla en sida levande och attraktiv med nya bilder och uppdaterat innehåll.

Open-sorce

Självklart är sidan baserad på en open-sorceplattform som gör att ni själv kan jobba vidare och uppdatera sidan eller låta någon annan som har grundläggande kunskap göra det. Det behövs med andra ord ingen raketforskare för att hålla sidan uppdaterad. Ni målar alltså inte in er i något hörn med ett “egenproducerat” publiceringsverktyg som blir dyrt att underhålla och uppdatera i längden.

Animerad logotype

En animation lyfter verkligen känslan i en film eller presentation. Vi animerar exempelvis er logga så ni alltid får en enhetlig professionell intro eller outro på era publikationer.

Sökmotoroptimering och AdWords

95% av Sveriges invånare googlar ca 50 miljoner sökningar per dag. Det innebär att AdWords är det mest effektiva sättet att annonsera med.Vi ser till att ni når rätt kunder och styr trafik till er sida.

Om oss

Vi fotograferar det mesta. Såsom er verksamhet, porträtt, interiör, exteriör, flygfoton, bröllop eller produkter.

Låt en film i storytellingformat presentera ert företag eller erbjudande.

Webbplatserna vi producerar utmärks av att de är moderna, stilrena och snygga samt speglar ert varumärke på rätt sätt.

Kontaktinformation

Lövens Tä 2, Gävle

+46 26 123 123

Kontaktformulär